TAP - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TAP

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

2y 10m 17d

In shelter since

22-07-2022

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39048


Description

CATALÀ:
No entenem perquè ningú s'ha enamorat encara del Tap. És un tresor que s'adapta a tot! És una mica tímid en les presentacions amb homes, però triga 15 min en agafar confiança. És molt afectuós i molt respectuós: no és un gos que et salti al damunt per cridar l'atenció. Conviu amb tota mena de femelles sense problemes, i amb mascles, si són respectuosos i sociables, sí que els pot acceptar. En entorn urbà passeja força tranquil, i quan alguna cosa el sobresalta o el preocupa, et mira per a saber si tu vas tranquil i ho normalitza tot molt ràpidament. Durant el passeig ho va olorant tot, i és tranquil, amistós i respectuós amb tot el que es troba. Passeja sense tensió de corretja. És ideal per a qualsevol mena de família i seria perfecte per a algú gran que necessiti un gos tranquil sense problemes de comportament. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
No entendemos porque nadie se ha enamorado aún de Tap. Es un tesoro adaptable a todo! Es un poco tímido en las presentaciones con hombres pero tarda 15 min en cogerte confianza. Es muy cariñoso y siempre respetuoso, no es un perro que te salte ni te llame la atención. Convive con todo tipo de hembras con problemas, los machos si son respetuosos y sociables sí los puede aceptar. En entorno urbano pasea tranquilo, cuando algo le sobresalta o le preocupa, te mira para saber si tú vas tranquilo y normaliza muy rápido todo. Va oliendo tranquilo. Amistoso y respetuoso con todo lo que se encuentra. Pasea sin tensión de correa. Es ideal para cualquier tipo de familia y sería perfecto para alguien mayor que necesite un perro tranquilo sin problemas de conducta... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet