POLO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

POLO

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

2y 5m 24d

In shelter since

24-07-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39043


Description

CATALÀ:
En Polo és un gos encara molt jove i que nosaltres trobem guapíssim. És un gos amb un punt de timidesa quan no et coneix, però de seguida agafa confiança i es relaciona molt bé amb la gent. Ha estat uns dies acollit a casa d'una de les seves cuidadores, i ens explica que s'ha portat fantàsticament amb els seus gossos, que s'ha portat molt bé i que és molt net. També ens explica que està aprenent a passejar, i que es nota que no li havien posat mai una corretja de passeig, però que ara ja passeja molt bé i content. És un molt bon gos que mereix trobar una família que el cuidi i l'estimi molt! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar pel bo del Polo prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Polo es un perro todavía muy joven y que nosotros vemos guapísimo. Es un perro con un punto de timidez cuando no te conoce, pero enseguida coge confianza y se relaciona muy bien con la gente. Ha estado unos días acogido en casa de una de sus cuidadoras, y nos explica que se ha llevado fantásticamente bien con sus perros, que se ha portado muy bien y que es muy limpio. También nos explica que está aprendiendo a pasear, y que se nota que no le habían puesto nunca una correa de paseo, pero que ahora ya pasea muy bien y contento. Es un muy buen perro que merece encontrar una familia que lo cuide y lo quiera mucho! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por el bueno de Polo entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet