BOOM - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOOM

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 8m 29d

In shelter since

06-10-2021

Color

Atigrat-tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39042


Description

La Boom és una gateta preciosa que ens va arribar molt espantadeta... És una gata molt bona, però força tímida, i si t'hi acostes amb calma, agraeix molt les carícies. Busquem per a la preciosa Boom una família de tarannà tranquil que li vulgui donar a aquesta gateta tan bona i guapa una nova oportunitat... Podeu escriure preguntant per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boom es una gatita preciosa que nos llegó muy asustadita... Es una gata muy buena, pero tímida, y si te acercas con calma, agradece mucho las caricias. Buscamos para la preciosa Boom una familia de talante tranquilo que le quiera dar a esta gatita tan buena y guapa una nueva oportunidad... Podéis escribir preguntando por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet