CALAMAR ara MATEO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CALAMAR ara MATEO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 2m 8d

In shelter since

05-10-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

39038


Description

En Calamar és un gos guapíssim i amb molt bon caràcter. És un gos "grandote" i molt jove que necessita una bona família que el cuidi i se l'estimi molt: us podem assegurar que ell us tornarà l'amor que li doneu amb escreix! Si voleu conèixer al guapo del Calamar, podeu escriure preguntant per ell a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Calamar es un perro guapísimo y con muy buen carácter. Es un perro "grandote" y muy joven que necesita una buena familia que lo cuide y lo quiera mucho: ¡os podemos asegurar que él os devolverá el amor que le déis con creces! Si queréis conocer al guapo de Calamar, podéis escribir preguntando por él a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet