SASUKE ara MAX

Hello! My name is

SASUKE ara MAX

Breed
Mestis
Size
Medium
Age
2y 5m 8d
In Shelter Since
13-7-2022
Color
Marró
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
39034

Description
En Sasuke va ser adoptat quan era un cadell, i ara, quan ja s'ha fet gran, l'han deixat de nou a la protectora... Malgrat fem moltes preguntes abans de donar un gos en adopció, a vegades no ens diuen tota la veritat... Com està en Sasuke? Trist i desubicat... Com és en Sasuke? Un gos bo, malgrat que es mostra força tímid i necessita una miqueta de temps per agafar confiança. El pobre Sasuke, que ara respon al nom de Max, necessita una família que el vulgui estimar i que li vulgui demostrar que viure en família pot ser una experiència fantàstica... Si li voleu donar una nova i definitiva oportunitat al pobre Sasuke-Max, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sasuke fue adoptado cuando era un cachorro, y ahora, cuando ya ha crecido, lo han dejado de nuevo en la protectora... A pesar de que hacemos muchas preguntas antes de dar a un perro en adopción, a veces no nos dicen toda la verdad... ¿Cómo está Sasuke? Triste y desubicado... ¿Cómo es Sasuke? Un perro bueno, aunque se muestra bastante tímido y necesita un poquito de tiempo para coger confianza. El pobre Sasuke, que ahora responde al nombre de Max, necesita una familia que lo quiera y que le quiera demostrar que vivir en familia puede ser una experiencia fantástica... Si le queréis dar una nueva y definitiva oportunidad al pobre Sasuke-Max, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!