HELA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

HELA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

2y 2m

In shelter since

29-09-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39021


Description

L'Hela és una gosseta molt guapa i és molt bona, però ho està passant molt malament al refugi: no fa més que reclamar l'atenció de les seves cuidadores... És una "nena" que necessita molt trobar una família... Conviu perfectament amb gossos mascles. Si li voleu donar una nova oportunitat a la bona de l'Hela, podeu escriure preguntant per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hela es una perrita muy guapa y es muy buena, pero lo está pasando muy mal en el refugio: no hace más que reclamar la atención de sus cuidadoras... Es una "niña" que necesita mucho encontrar una familia... Convive perfectamente con perros machos. Si le queréis dar una nueva oportunidad a la buena de Hela, podéis escribir preguntando por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet