NARIS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NARIS

Breed

Creuat Pastor Alemany

Size

Large

Age

3y 2m 29d

In shelter since

26-09-2021

Color

Marró-Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

39011


Description

CATALÀ
En Naris és un gosset preciós que ens va arribar molt espantat, però ara ja fa un temps que és amb nosaltres i ja ha agafat confiança. En Naris té un caràcter molt bo amb la gent, és un veritable amor. Amb els altres gossos no ho porta massa bé, però estem convençuts que en un entorn més familiar, podria arribar a conviure amb un altre gos o gossa fent una correcta adaptació. Si esteu pensant en portar un gos a casa, val la pena que vingueu a conèixer al Naris: us assegurem que tindreu un amic per sempre! Podeu informar-vos sobre la seva adopció escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Naris es un perrito precioso que nos llegó muy asustado, pero ahora ya lleva un tiempo con nosotros y ya ha cogido confianza. Naris tiene un carácter muy bueno con la gente, es un verdadero amor. Con los otros perros no lo lleva demasiado bien, pero estamos convencidos que en un entorno más familiar, podría llegar a convivir con otro perro o perra haciendo una correcta adaptación. Si estáis pensando en llevar un perro a casa, merece la pena que vengáis a conocer a Naris: os aseguramos que tendréis un amigo para siempre! Podéis informaros sobre su adopción escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet