NINO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NINO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

4y 8m 27d

In shelter since

17-09-2021

Color

Negre-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38973


Description

CATALÀ:
En Nino va ser rescatat d'una síndrome de Noè juntament amb 10 gossos més. En Nino va arribar molt espantat, i tot que amb qui coneix es mostra carinyós, el cert és que encara és un gos força insegur. Estem convençuts que quan superi les seves pors serà un company de vida extraordinari, perquè és un gos molt dolç. Busquem per a ell una família que el vulgui acompanyar en el seu viatge de superar les seves inseguretats. Des de la protectora us ajudarem en tot el que puguem. Si voleu ajudar al bo del Nino, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nino fue rescatado de un síndrome de Noé junto con 10 perros más. Llegó muy asustado, y aunque con quien conoce se muestra cariñoso, lo cierto es que todavía es un perro bastante inseguro. Estamos convencidos que cuando supere sus miedos será un compañero de vida extraordinario, porque es un perro muy dulce. Buscamos para él una familia que lo quiera acompañar en su viaje de superar sus inseguridades. Desde la protectora os ayudaremos en todo el que podamos. Si queréis ayudar al bueno de Nino, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet