KEN - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KEN

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4m 11d

In shelter since

15-09-2021

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38970


Description

CATALÀ:
En Ken és un gat molt jovenet, de fet encara és un cadell... És molt juganer i carinyós. Cal dir que a vegades mossega una mica, però és perquè a la gatera està molt estressat rodejat de tants gats... És un molt bon gatet que no volem que segueixi creixent a un refugi d'animals... Si voleu conèixer al petit Ken, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ken es un gato muy jovencito, de hecho todavía es un cachorro... Es muy juguetón y cariñoso. Hay que decir que a veces muerde un poquito, pero es porque en la gatera está muy estresado rodeado de tantos gatos... Es un muy buen gatito que no queremos que siga creciendo en un refugio de animales... Si queréis conocer al pequeño Ken, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet