BLANQUI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLANQUI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

6y 27d

In shelter since

12-09-2021

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38936


Description

CATALÀ:
La Blanqui és una gateta preciosa que ens ha arribat molt espantadeta, però si t'hi acostes poc a poquet, t'acosta el cap perquè l'acaronis. És una gateta bona que es passa el dia amagada perquè està molt espantada. Necessita trobar com més aviat millor una família de tarannà tranquil que li vulgui donar la llar i l'amor que es mereix... No és una cadelleta, però encara té molta vida al davant i molt amor per donar... Si voleu adoptar una gateta que ho necessita molt, podeu escriure preguntant per la preciosa Blanqui a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blanqui es una gatita preciosa que nos ha llegado muy asustada, pero si te acercas poco a poco, te acerca la cabecita para que la acaricies. Es una gatita buena que se pasa el día escondida porque está muy asustada. Necesita encontrar cuanto antes mejor una familia de talante tranquilo que le quiera dar el hogar y el amor que se merece... No es una cachprrita, pero todavía tiene mucha vida por delante y mucho amor para dar... Si queréis adoptar a una gatita que lo necesita mucho, podéis escribir preguntando por la preciosa Blanqui a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet