DINO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DINO

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

7m 17d

In shelter since

12-09-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38923


Description

CATALÀ:
En Dino és un gos molt jovenet que encara no té ni l'any: encara és un nen! El vam trobar abandonat a un hort, totalment desatès, i això ha fet que sigui un gos espantadís, però amb amor i una miqueta de paciència us el fareu vostre de seguida! És un gos amb molt de potencial que mereix trobar ben aviat una família que el cuidi i se l'estimi molt. Si el voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dino es un perro muy jovencito que todavía no tiene ni el año: ¡todavía es un niño! Lo encontramos abandonado en un huerto, totalmente desatendido, y esto ha hecho de él un perro asustadizo, pero con amor y un poquito de paciencia os lo haréis vuestro enseguida! Es un perro con mucho potencial que merece encontrar cuanto antes mejor una familia que lo cuide y lo quiera mucho. Si lo queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet