BANUS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BANUS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 16d

In shelter since

08-09-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38897


Description

CATALÀ:
La Banús és una gata força independent; és bona, però és d'aquelles gatetes que t'ha de conèixer per confiar del tot en tu. Fa poc que és a la protectora, i tot i que tolera la presència dels altres gats, no li agrada que la molestin, per la qual cosa millor que sigui gata única, o bé si teniu altres gats, que també siguin independents. Si esteu pensant en portar una gateta a casa, veniu-la a conèixer, perquè els gats negres sempre ho tenen més difícil per trobar família, i molt més si no són cadells... Pregunteu per la bona de la Banús escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Banús es una gata bastante independiente; es buena, pero es de aquellas gatitas que te tiene que conocer para confiar del todo en ti. Lleva poco en la protectora, y aunque tolera la presencia de los demás gatos, no le gusta que la molesten, por lo que mejor que sea gata única, o bien, si tenéis otros gatos, que también sean independientes. Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venidla a conocer, porque los gatos negros siempre lo tienen más difícil para encontrar familia, y mucho más si no son cachorros... Preguntad por la buena de Banús escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet