FETA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FETA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 24d

In shelter since

08-09-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38895


Description

CATALÀ:
En Feta és un gatet que té molta por; és un gat molt tímid, però si t'hi acostes amb tranquil·litat, es deixa acaronar i agraeix aquestes carícies... El pobre Feta és un d'aquells gats que, si no apareix una família generosa que tingui ganes d'ajudar a un gat que ho necessita molt, estarà condemnat a passar anys a un refugi d'animals, potser tota la vida... Busquem pel pobre Feta una família de tarannà tranquil, millor sense nens petits, i amb ganes d'ajudar un gat que ho necessita molt... Si voleu donar una oportunitat al bo del Feta, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Feta es un gatito que tiene mucho miedo; es un gato muy tímido, pero si te acercas con tranquilidad, se deja mimar y agradece las caricias... El pobre Feta es uno de aquellos gatos que, si no aparece una familia generosa que tenga ganas de ayudar a un gato que lo necesita mucho, estará condenado a pasar años en un refugio de animales, quizás toda la vida... Buscamos para el pobre Feta una familia de talante tranquilo, mejor sin niños pequeños, y con ganas de ayudar a un gato que lo necesita mucho... Si queréis dar una oportunidad al bueno de Feta , podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet