YENI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

YENI

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

4y 17d

In shelter since

08-09-2021

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38891


Description

CATALÀ:
La Yeni és una gosseta que ens ha enamorat a tot@s! És una gossa molt bona que es deixa fer de tot i, a més a més, conviu sense problemes amb gossos mascles. Al refugi està força nerviosa, però estem segurs que amb una família que se l'estimi serà una companya de vida extraordinària. Que la seva raça no us impedeixi venir-la a conèixer... Si voleu saber més coses de la bona de la Yeni, podeu escriure preguntant per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡Yeni es una perrita que nos ha enamorado a tod@s! Es una perra muy buena que se deja hacer de todo y, además, convive sin problemas con perros machos. En el refugio está bastante nerviosa, pero estamos seguros que con una familia que la quiera será una compañera de vida extraordinaria. Que su raza no os impida venirla a conocer... Si queréis saber más cosas de la buena de Yeni, podéis escribir preguntando por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet