BRISA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRISA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 28d

In shelter since

08-09-2021

Color

Gris

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

38890


Description

CATALÀ:
La Brisa és una gata molt bona, però està força espantada a la gatera, tot i que a mesura que van passant els dies, comença a acostar-se a les seves cuidadores i als voluntaris, i agraeix les carícies. La Brisa és una bona gateta, amb molt de potencial, que només necessita una miqueta de temps, calma i molt d'amor per adaptar-se a una nova vida. Si sou aquesta família generosa i plena d'amor que li vol tornar a la bona de la Brisa la llar que mai hauria d'haver perdut, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brisa es una gata muy buena, pero está bastante asustada en la gatera, aunque a medida que van pasando los días, se va acercando a sus cuidadoras y a los voluntarios y agradece las caricias. Brisa es una buena gatita, con mucho potencial, que solo necesita un poquito de tiempo, calma y mucho amor para adaptarse a una nueva vida. Si sois esa familia generosa y llena de amor que le quiere devolver a la buena de Brisa el hogar que nunca tendría que haber perdido, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet