BRISA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRISA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 1m 24d

In shelter since

08-09-2021

Color

Gris

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38890


Description

CATALÀ:
La Brisa va ser abandonada al carrer juntament amb el seu company, el Vent, que també és amb nosaltres. Tots dos estan molt espantats a la gatera: no entenen res pobrets... Seria un somni trobar una família que els volgués adoptar a tots dos junts... Busquem algú que ja tingui certa experiència amb gats, i que entengui que aquesta parella necessita una miqueta de temps, calma i molt d'amor per adaptar-se a una nova vida. Si sou aquesta família generosa i plena d'amor que vol tornar a aquests dos gats la llar que mai haurien d'haver perdut, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brisa fue abandonada en la calle junto con su compañero Vent, que también está con nosotros. Los dos están muy asustados en la gatera: no entienden nada pobrecitos... Sería un sueño encontrar una familia que los quisiera adoptar a los dos juntos... Buscamos a alguien que ya tenga cierta experiencia con gatos, y que entienda que esta pareja necesita un poquito de tiempo, calma y mucho amor para adaptarse a una nueva vida. Si sois esta familia generosa y llena de amor que quiere devolver a estos dos gatos el hogar que nunca tendrían que haber perdido, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet