RALA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RALA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2m 17d

In shelter since

03-09-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38866


Description

CATALÀ:
En Rala és només un cadell i ens ha arribat en un estat lamentable, amb problemes en els dos ulls (perforació). És un gatet completament cec. Però, tot i no veure-hi, el petit Rala se les apanya força bé! I el més important: és un gatet adorable i amb moltes ganes de viure... Al ser tan petit necessita urgentment una llar d'adopció perquè es vagi habituant al seu espai i, així, aconseguir que la seva ceguesa no sigui un impediment per a ser feliç. Sabem que en algun lloc hi ha una família generosa que el voldrà estimar i donar-li una oportunitat... Si voleu saber més coses del petit Rala, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rala es tan solo un cachorro y nos ha llegado en un estado lamentable, con problemas en los dos ojos (perforación). Es un gatito completamente ciego. Pero, a pesar de no ver, el pequeño Rala se las apaña bastante bien! Y lo más importante: es un gatito adorable y con muchas ganas de vivir... Al ser tan pequeño necesita urgentemente un hogar de adopción para que se vaya habituando a su espacio y, así, conseguir que su ceguera no sea un impedimento para ser feliz. Sabemos que en algún lugar hay una familia generosa que está dispuesta a quererlo y darle una oportunidad... Si queréis saber más cosas del pequeño Rala, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet