RALPH - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RALPH

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 17d

In shelter since

02-09-2021

Color

ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38860


Description

CATALÀ:
En Ralph és un gat encara molt jove i fa poquet que és amb nosaltres. El vam trobar a una colònia de gats, on possiblement va ser abandonat, perquè estava molt desubicat i espantat. És un gat molt independent, però si li dónes una xuxe o menjar, es torna el gat més carinyós del món. Estem segurs que a una casa i amb l'amor d'una família serà un gat fantàstic. Si li voleu donar una oportunitat, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ralph es un gato todavía muy joven y lleva poquito con nosotros. Lo encontramos en una colonia de gatos, donde posiblemente fue abandonado, porque estaba muy desubicado y asustado. Es un gato muy independiente, pero si le das una chuche o comida, se convierte en el gato más cariñoso del mundo. Estamos seguros que en una casa y con el amor de una familia será un gato fantástico. Si le queréis dar una oportunidad, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet