TRONCO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TRONCO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 23d

In shelter since

30-08-2021

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38845


Description

CATALÀ:
En Tronco és un gat ja gran i amb problemes de sobrepès, però des que ha arribat a la nostra protectora no vol menjar i temem molt per la seva vida. De moment, ja hem hagut de posar-li sonda esofàgica per a poder alimentar-lo, tot i que ara ja comença a menjar sol, però si no millora pot arribar a morir... Necessitem amb urgència per a ell una casa d'acollida o, millor encara, una adopció. És un bon gat que quan agafa confiança es mostra carinyós, i li encanta pujar a la teva falda, això sí, quan ja no vol més carícies, t'avisa. Possiblement era el gat d'una senyora gran. Busquem pel Tronco una família tranquil·la, molt millor sense nens petits, que vulgui ajudar a un gat que ho necessita molt. Si sou aquesta família, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tronco es un gato ya mayor y con problemas de sobrepeso, pero desde que ha llegado a nuestra protectora no quiere comer y tememos mucho por su vida. De momento, ya hemos tenido que ponerle sonda esofágica para poder alimentarlo, aunque ahora ya empieza a comer solo, pero si no mejora puede llegar a morir... Necesitamos con urgencia para él una casa de acogida o, mejor todavía, una adopción. Es un buen gato que cuando coge confianza se muestra cariñoso, y le encanta subirse a tu regazo, eso sí, cuando ya no quiere más caricias, te avisa. Posiblemente era el gato de una señora mayor. Buscamos para Tronco una familia tranquila, mucho mejor sin niños pequeños, que quiera ayudar a un gato que lo necesita mucho. Si sois esta familia, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet