DEMI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

DEMI

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

9m 1d

In shelter since

28-08-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38838


Description

CATALÀ:
La Demi és una cadellota boníssima: molt sociable amb els altres gossos i un veritable encant amb les persones. Els animals no deixaran mai de sorprendre'ns: que sigui tan bona "nena" tenint en compte l'estat de desatenció en què ens va arribar, és un veritable regal... La petita Demi ens va arribar amb la pell plena de ferides per una sarna demodècica (no és contagiosa) que ja estem tractant. A més a més, a través de xarxes socials, sabem que van veure com l'abandonaven sota un pont. Ens sembla un acte molt cruel, no sols per l'abandonament, sinó que a més se li suma el maltractament per desatenció. Busquem per a ella una veritable família que sigui responsable i que li retorni tota la felicitat que mereix. Si voleu saber més coses sobre la preciosa Demi, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Demi es una cachorrota buenísima: muy sociable con los otros perros y un verdadero encanto con las personas. Los animales no dejarán nunca de sorprendernos: que sea tan buena "niña" teniendo en cuenta el estado de desatención en que nos llegó, es un verdadero regalo... La pequeña Demi nos llegó con la piel llena de heridas por una sarna demodécica (no es contagiosa) que ya estamos tratando. Además, a través de redes sociales, sabemos que vieron como la abandonaban bajo un puente. Nos parece un acto muy cruel, no solo por el abandono, sino que además se le suma el maltrato por desatención. Buscamos para ella una verdadera familia que sea responsable y que le devuelva toda la felicidad que merece. Si queréis saber más cosas sobre la preciosa Demi, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet