MISO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MISO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 3m 2d

In shelter since

19-08-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38799


Description

CATALÀ:
En Miso ha arribat a la protectora en companyia d'una altra gateta, la Yuno, provinents d'una situació de benestar social. Tant en Miso com la Yuno han crescut i viscut sempre en família, i ara mateix estan molt espantats. En Miso necessita amb urgència trobar una família que li retorni la llar que mai hauria d'haver perdut 😔... Si voleu ajudar un gat que ho necessita molt, pregunteu pel Miso escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Miso ha llegado a la protectora en compañía de otra gatita, la gata Yuno, procedentes de una situación de bienestar social. Tanto Miso como Yuno han crecido y vivido siempre en familia, y ahora mismo están muy asustados. Miso necesita con urgencia encontrar una familia que le devuelva el hogar que nunca tendría que haber perdido 😔... Si queréis ayudar a un gato que lo necesita mucho, preguntad por Miso escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet