JORDAN

Hello! My name is

JORDAN

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
6y 9m 17d
In Shelter Since
8-7-2023
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
38776

Description
CATALÀ:
Al pobre Jordan sembla que la vida li dona l'esquena... Es va criar i va créixer en família i, per problemes familiars que en cap cas van tenir a veure amb ell, va acabar a la protectora. En el refugi ho passava molt malament i va perdre molt de pes, fins que una família fantàstica li va donar una oportunitat. Però el seu ritme de vida no els permet continuar tenint al Jordan i ha hagut de tornar al refugi: en Jordan està extraordinàriament trist...
En Jordan és molt bon gos: amb la gent és un amor i es deixa manipular, busca contacte, carícies i "mimos". Ha conviscut amb tres nens d'1, 3 i 15 anys i s'ha relacionat molt bé amb ells. Cert que amb altres gossos no hi té molt bona relació.
Busquem de manera urgent una família definitiva pel Jordan: hauria de ser una família tranquil·la, que no el deixi massa hores sol a casa i que estigui disposada a invertir una mica de temps, al principi, per ajudar-lo a aprendre a estar sol, perquè aquest és el seu 'principal problema, que no vol estar sol... Si voleu ajudar a un gos que no suporta haver tornat al refugi, pregunteu pel bo del Jordan prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Jordan, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Al pobre Jordan parece que la vida le da la espalda... Se crio y creció en familia y, por problemas familiares que en ningún caso tuvieron que ver con él, acabó en la protectora. En el refugio lo pasaba muy mal y perdió mucho peso, hasta que una familia fantástica le dio una oportunidad. Pero su ritmo de vida no les permitió seguir teniendo a Jordan y ha tenido que volver al refugio: Jordan está extraordinariamente triste...
Jordan es muy buen perro: con la gente es un amor y se deja manipular, busca contacto, caricias y "mimos". Ha convivido con tres niños de 1, 3 y 15 años y se ha relacionado muy bien con ellos. Cierto que con otros perros no tiene muy buena relación.
Buscamos de manera urgente una familia definitiva para Jordan: tendría que ser una familia tranquila, que no lo deje demasiadas horas solo en casa y que esté dispuesta a invertir un poco de tiempo, al principio, para ayudarlo a aprender a estar solo, porque este es su 'principal problema, que no quiere estar solo... Si queréis ayudar a un perro que no soporta haber vuelto al refugio, preguntad por el bueno de Jordan pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Jordan, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!