KAN ARA JORDAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KAN ARA JORDAN

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 2m 27d

In shelter since

15-08-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38776


Description

CATALÀ:
En Jordan és bon gos que ho està passant molt malament al refugi. És un gos que s'ha criat i ha viscut sempre en família, i el pobre no entén que hi fa ara a un refugi... Sabem del Jordan que es va criar amb dos gossos de mida petita i amb un bebé. No volem entrar en raons ni en motius, només volem trobar pel Jordan una família que se l'estimi molt i no el torni a abandonar mai més. És urgent trobar per a ell una família perquè viu molt estressat al refugi, i sabem per experiència que com més temps passa un gos en refugi, més difícil ho té per a ser adoptat... Si li voleu donar una nova oportunitat al Jordan, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jordan es buen perro que lo está pasando muy mal en el refugio. Es un perro que se ha criado y ha vivido siempre en familia, y el pobre no entiende porqué ahora está en un refugio... Sabemos de Jordan que se crio con dos perros de tamaño pequeño y con un bebé. No queremos entrar en disputas ni en juicios, solo queremos encontrar para Jordan una familia que lo quiera mucho y no lo vuelva a abandonar nunca más. Es urgente encontrar para él una familia porque vive muy estresado en el refugio, y sabemos por experiencia que cuanto más tiempo pasa un perro en refugio, más difícil lo tiene para ser adoptado... Si le queréis dar una nueva oportunidad a Jordan, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet