JORDAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JORDAN

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 8m 27d

In shelter since

15-08-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38776


Description

CATALÀ:
En Jordan és bon gos que ho està passant molt malament al refugi. És un gos que s'ha criat i ha viscut sempre en família, i el pobre no entén que hi fa ara a un refugi... Sabem del Jordan que es va criar amb dos gossos de mida petita i amb un bebé. No volem entrar en raons ni en motius, només volem trobar pel Jordan una família que se l'estimi molt i no el torni a abandonar mai més. És urgent trobar per a ell una família perquè viu molt estressat al refugi, i sabem per experiència que com més temps passa un gos en refugi, més difícil ho té per a ser adoptat... A més a més, ha perdut molt pes des de que va arribar... Si li voleu donar una nova oportunitat al Jordan, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Jordan es buen perro que lo está pasando muy mal en el refugio. Es un perro que se ha criado y ha vivido siempre en familia, y el pobre no entiende porqué ahora está en un refugio... Sabemos de Jordan que se crio con dos perros de tamaño pequeño y con un bebé. No queremos entrar en disputas ni en juicios, solo queremos encontrar para Jordan una familia que lo quiera mucho y no lo vuelva a abandonar nunca más. Es urgente encontrar para él una familia porque vive muy estresado en el refugio, y sabemos por experiencia que cuanto más tiempo pasa un perro en refugio, más difícil lo tiene para ser adoptado... Además ha perdido mucho peso desde que llegó... Si le queréis dar una nueva oportunidad a Jordan, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet