TAM - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TAM

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 5m 17d

In shelter since

08-08-2021

Color

Atigrat-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38751


Description

CATALÀ:
En Tam és un gos preciós i encara amb molta vida al davant. És un bon gos amb les persones i té molta energia: és força inquiet! Amb els altres gossos és una mica "liant", però estem convençuts que amb una presentació adequada podria conviure amb un altre gos equilibrat, especialment si és una femella. El pobre Tam té un caminar molt particular a les seves potes del darrere, probablement fruit d'una mala nutrició quan era cadell, però pot fer una vida completament normal. Si voleu saber més coses del preciós Tam, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tam es un perro precioso y todavía con mucha vida por delante. Es un buen perro con las personas y tiene mucha energía: ¡es bastante inquieto! Con los otros perros es un poco "liante", pero estamos convencidos que con una presentación adecuada podría convivir con otro perro equilibrado, especialmente si es una hembra. El pobre Tam tiene un andar muy particular en sus patas traseras, probablemente fruto de una mala nutrición cuando era cachorro, pero puede hacer una vida completamente normal. Si queréis saber más cosas del precioso Tam, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet