RUCULA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RUCULA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 2m 24d

In shelter since

31-07-2021

Color

Crema

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38727


Description

CATALÀ:
La Rúcula és una gata realment preciosa que va ser abandonada a una colònia de gats. A la pobra Rúcula tots els gats de la colònia la pagaven... Ens va arribar amb una infecció de matriu i està amb tractament. Tot i que encara està una miqueta desubicada, des del primer moment s'ha mostrat com una gata molt bona. La nostra princesa Rúcula mereix deixar enrere el seu passat i, per fi, trobar una família. Si voleu saber més coses sobre ella, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rúcula es una gata realmente preciosa que fue abandonada en una colonia de gatos. A la pobre Rúcula todos los gatos de la colonia la pagaban... Nos llegó con una infección de matriz y está con tratamiento. Aunque todavía está un poquito desubicada, desde el primer momento se ha mostrado como una gata muy buena. Nuestra princesa Rúcula merece dejar atrás su pasado y, por fin, encontrar una familia. Si queréis saber más cosas sobre ella, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet