BUDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUDA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

6y 3m 21d

In shelter since

28-01-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38725


Description

CATALÀ:
La Buda és una gosseta provinent de benestar social. És una gossa boníssima, carinyosa i molt tranquil·la: un veritable amor! Necessita molt la companyia de la gent pobreta... La Buda ha donat positiu en leishmània, per la qual cosa se l'haurà de medicar, i caldrà fer-li controls, però ben controlada i medicada li queda molt temps de vida per ser feliç al costat de la família que li vulgui donar una oportunitat... La pobra Buda ja ha patit massa: ara necessita una família que vulgui apostar per ella i la vulgui ajudar... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Buda es una perrita procedente de bienestar social. Es una perra buenísima, cariñosa y muy tranquila: ¡un verdadero amor! Necesita mucho la compañía de la gente pobrecita... Buda ha dado positivo en leishmania, por lo que se la tendrá que medicar, y habrá que hacerle controles, pero bien controlada y medicada le queda mucho tiempo de vida para ser feliz junto a la familia que le quiera dar una oportunidad... La pobre Buda ya ha sufrido demasiado: ahora necesita una familia que quiera apostar por ella y la quiera ayudar... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet