BUDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUDA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

6y 10m 7d

In shelter since

02-09-2022

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38725


Description

CATALÀ:
La Buda és una gosseta superafectuosa i tranquil·la. Puja al cotxe superbé, va tranquil·leta tot el trajecte, passeja olorant amb molta tranquil·litat, és sociable amb tothom, no reacciona a res, no tira de la corretja, la crides i ve, si li borden evita conflicte amb gossos, tot i que és millor que sigui "gossa única" perquè li costa la convivència amb altres gossos. És una gosseta 10 i, a més a més, petitona de mida (té la mida d'un cocker!), i adorable. Podeu preguntar per aquesta fantàstica gosseta prement el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Buda es una perrita súper cariñosa y tranquila. Se sube al coche súper bien, va tranquilita todo el trayecto, pasea oliendo muy tranquilita, es sociable con todo el mundo, no reacciona a nada, no tira de la correa, la llamas y viene, si le ladran evita conflicto con perros, aunque es mejor que sea "perra única" porqué le cuesta la convivencia con otros perros. Es una perrita 10 y encima chiquitina de tamaño y adorable. Podéis preguntar por esta fantástica perrita pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet