TUKO

Hello! My name is

TUKO

Breed
Mestis
Size
Medium
Age
6y 7d
In Shelter Since
13-9-2022
Color
Marró
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
38693

Description
CATALÀ:
En Tuko és un gos amb un caràcter boníssim: és molt sociable, simpàtic i carinyós, i té una bona convivència amb altres gossos, especialment si són femelles. El bo del Tuko necessita trobar una família que se l'estimi. Si voleu conèixer i portar a casa un gos fantàstic, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tuko es un perro con un carácter buenísimo: es muy sociable, simpático y cariñoso, y tiene una buena convivencia con otros perros, especialmente si son hembras. El bueno de Tuko necesita encontrar una familia que lo quiera. Si queréis conocer y llevar a casa a un perro fantástico, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!