FADA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

FADA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 3m 3d

In shelter since

23-07-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38681


Description

CATALÀ:
La Fada és una gateta que ens ha arribat molt espantada i encara està força desubicada a la gatera. Esperem que de mica en mica vagi agafant confiança, però un refugi d'animals no és l'entorn més indicat per relaxar-se, i ens temem que si passa massa temps a la gatera, el seu caràcter anirà a pitjor, i cada cop serà més difícil trobar per a la preciosa Fada una família que la vulgui adoptar. Busquem per a ella una família, amb experiència amb gats amb por i millor sense nens, que vulgui ajudar a aquesta gateta de mirada tendra a recuperar la confiança i a ser feliç. Podeu escriure preguntat per ella a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fada es una gatita que nos ha llegado muy asustada y todavía está bastante desubicada en la gatera. Esperamos que poco a poco vaya cogiendo confianza, pero un refugio de animales no es el entorno más indicado para relajarse, y nos tememos que si pasa demasiado tiempo en la gatera, su carácter irá a peor, y cada vez será más difícil encontrar para la preciosa Fada una familia que la quiera adoptar. Buscamos para ella una familia, con experiencia con gatos con miedo y mejor sin niños, que quiera ayudar a esta gatita de mirada tierna a recuperar la confianza y a ser feliz. Podéis escribir preguntado por ella a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet