AMBRA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

AMBRA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4m 9d

In shelter since

16-07-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38644


Description

CATALÀ:
L'Ambra va ser abandonada a la porta del refugi juntament amb les seves germanetes, l'Amadea i l'Arabela. Totes tres són un veritable encant i són unes "nenes petites" adorables, tot i que hi ha qui ja les troba massa grans 😔... Si esteu pensant en portar una gateta a casa, veniu a conèixer a l'Ambra o a les seves germanetes: us assegurem que no podreu evitar enamorar-vos-en!!! Podeu preguntar per l'Ambra escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ambra fue abandonada en la puerta del refugio junto con sus hermanitas, Amadea y Arabela. Las tres son un verdadero encanto y son unas "niñas pequeñas" adorables, aunque hay gente que ya las encuentra demasiado mayores 😔... Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venid a conocer a Ambra o a sus hermanitas: os aseguramos que no podréis evitar enamoraros!!! Podéis preguntar por Ambra escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet