VALU - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

VALU

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 7d

In shelter since

16-07-2021

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38641


Description

CATALÀ:
En Valu és un gatet preciós amb uns ulls que enamoren. Ens va arribar molt brut i una mica desubicat, però de seguida ens va demostrar que estava content que l'haguéssim trobat: és un gat molt bo i guapíssim!!! No és un cadell, però necessita molt una família! Si esteu pensant a portar un gat a casa, veniu-lo a conèixer i us enamorareu d'ell! Podeu preguntar pel Valu escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Valu es un gatito precioso con unos ojos que enamoran. Nos llegó muy sucio y un poco desubicado, pero enseguida nos demostró que estaba contento que lo hubiéramos encontrado: ¡es un gato muy bueno y guapísimo!!! No es un cachorro, pero necesita mucho una familia! Si estáis pensando en traer un gato a casa, venidlo a conocer y os enamoraréis de él! Podéis preguntar por Valu escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet