JOY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JOY

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

2y 24d

In shelter since

08-07-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38571


Description

CATALÀ:
En Joy és un gosset preciós que feia mesos que estava perdut pel carrer. Estava molt espantat i ens va costar dies poder-lo agafar. És un gos que desconfia molt de les persones, però de mica en mica ens anem guanyant la seva confiança. Busquem pel preciós Joy una família que vulgui tenir la paciència de guanyar-se la seva confiança i donar-li una vida feliç. Sabem que portarà una mica de temps aconseguir que en Joy sigui un gos confiat i feliç, però la recompensa d'haver-ho aconseguit no té preu! Si voleu i podeu ajudar al bo del Joy, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Joy es un perrito precioso que llevaba meses perdido por la calle. Estaba muy asustado y nos costó días poderlo coger. Es un perro que desconfía mucho de las personas, pero poco a poco nos vamos ganando su confianza. Buscamos para el precioso Joy una familia que quiera tener la paciencia de ganarse su confianza y darle una vida feliz. Sabemos que llevará un poco de tiempo conseguir que Joy sea un perro confiado y feliz, pero la recompensa de haberlo conseguido no tiene precio! Si queréis y podéis ayudar al bueno de Joy, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet