BLAS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLAS

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

8m 24d

In shelter since

07-07-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38567


Description

CATALÀ:
En Blas és un cadellot, pràcticament un "nen petit", molt divertit, amb molta energia i amb moltes ganes de jugar. Amb les persones és molt bo, i no para de buscar-nos per jugar i fer petons. Busquem per a ell una família de tarannà actiu, que tingui temps i ganes de compartir moments de joc i passeig amb un company de quatre potes. Si voleu conèixer al Blas, podeu escriure preguntant per ell a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blas es un cachorrote, prácticamente un "niño pequeño", muy divertido, con mucha energía y con muchas ganas de jugar. Con las personas es muy bueno, y no para de buscarnos para jugar y dar lametazos. Buscamos para él una familia de talante activo, que tenga tiempo y ganas de compartir momentos de juego y paseo con un compañero de cuatro patas. Si queréis conocer a Blas, podéis escribir preguntando por él a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet