LOOKA ARA TOKYO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOOKA ARA TOKYO

Breed

American bully

Size

Medium

Age

6y 4m 23d

In shelter since

05-07-2021

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38560


Description

CATALÀ:
La Looka és una gosseta extremadament dolça i carinyosa! Més bona no pot ser... La seva família s'ha quedat sense casa per la crisi, i la pobra Looka ha acabat a la protectora 😔. Busquem per a ella una família que la vulgui adoptar i que se l'estimi moltíssim... És realment una molt bona gossa i no volem que hagi de passar massa temps a un refugi d'animals... Si la voleu conèixer, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. És un amor!
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Looka es una perrita extremadamente dulce y cariñosa! Más buena no puede ser... Su familia se ha quedado sin casa por la crisis, y la pobre Looka ha acabado en la protectora 😔. Buscamos para ella una familia que la quiera adoptar y la mime muchísimo... Es realmente una muy buena perra y no queremos que tenga que pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si la queréis conocer, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. ¡Es un amor!
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet