LOLO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOLO

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Medium

Age

3y 25d

In shelter since

04-07-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38558


Description

CATALÀ:
En Lolo fa poquet que és amb nosaltres, però des del primer moment ens ha demostrat que és un gos amb un caràcter molt bo: les seves cuidadores ens diuen que és un veritable encant! És molt jovenet i té molta energia i ganes de jugar, però de debò que no pot ser ni més guapo ni més bo! Si li voleu donar una bona vida al preciós i simpàtic Lolo, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lolo lleva poquito con nosotros, pero desde el primer momento nos ha demostrado que es un perro con un carácter muy bueno: sus cuidadoras nos dicen que es un verdadero encanto! Es muy jovencito y tiene mucha energía y ganas de jugar, pero de verdad que no puede ser ni más guapo ni más bueno! Si le queréis dar una buena vida al precioso y simpático Lolo, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet