RIVER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RIVER

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 25d

In shelter since

01-07-2021

Color

Blanc-Gris

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38532


Description

CATALÀ:
En River és un gos molt jovenet i molt guapo. És un "noi" sociable, juganer i divertit, però també força nerviós, possiblement per la seva edat, però també perquè un refugi d'animals mai pot donar la calma necessària, per molt que ho intentem... Si esteu pensant en adoptar, mireu més enllà de les races i veniu a conèixer al River: us assegurem que tindreu al vostre costat un company fidel! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
River es un perro muy jovencito y muy guapo. Es un "chico" sociable, juguetón y divertido, pero también bastante nervioso, posiblemente por su edad, pero también porque un refugio de animales nunca puede dar la calma necesaria, por mucho que lo intentemos... Si estáis pensando en adoptar, mirad más allá de las razas y venid a conocer a River: os aseguramos que tendréis a vuestro lado un compañero fiel! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet