CHICO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CHICO

Breed

Spaniel breton

Size

Medium

Age

12y 9m 15d

In shelter since

01-07-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38529


Description

CATALÀ:
En Chico és un spaniel breton rescatat d'un caçador. Ens ha arribat en unes condicions de salut lamentables... No tenim paraules... Busquem per a ell una casa d'acollida o adopció, millor allunyada dels estímuls urbans i amb accés a zona exterior. Ja sabem que demanem molt, però un gos de la seva edat i estat de salut no pot estar a un refugi d'animals. No té problema de convivència amb altres gossos. Si podeu donar un espai tranquil i segur al Chico, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon de contacte perquè les nostres veterinàries us puguin explicar amb detall les condicions de salut i necessitats d'aquest pobre gos 😔.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Chico es un spaniel breton rescatado de un cazador. Nos ha llegado en unas condiciones de salud lamentables... No tenemos palabras... Buscamos para él una casa de acogida o adopción, mejor alejada de los estímulos urbanos y con acceso a zona exterior. Ya sabemos que pedimos mucho, pero un perro de su edad y estado de salud no puede estar en un refugio de animales. No tiene problemas de convivencia con otros perros. Si podéis dar un espacio tranquilo y seguro a Chico, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono de contacto para que nuestras veterinarias os puedan explicar con detalle las condiciones de salud y necesidades de este pobre perro 😔.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet