BILY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BILY

Breed

Mestís

Size

Small

Age

5y 2m 24d

In shelter since

30-06-2021

Color

Marró clar-Beig

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38525


Description

CATALÀ:
En Bily és un gosset preciós i adorable. Quan no et coneix és una mica tímid, però de seguida agafa confiança i li encanta la companyia de la gent. Si esteu pensant en adoptar, val la pena que el vingueu a conèixer i li doneu l'oportunitat de tenir una nova vida plena d'amor. Podeu preguntar pel petit Bily escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bily es un perrito precioso y adorable. Cuando no te conoce es un poco tímido, pero enseguida coge confianza y le encanta la compañía de la gente. Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que lo vengáis a conocer y le deis la oportunidad de tener una nueva vida llena de amor. Podéis preguntar por el pequeño Bily escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet