KIRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KIRA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 7m 26d

In shelter since

29-06-2021

Color

Atigrat-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38517


Description

CATALÀ:
La Kira és una bona gossa que s'ha quedat sense casa per culpa de les desgràcies que els hi passen a les famílies. La Kira era la gosseta de companyia d'una parella amb dos nens petits, i la gossa era principalment del pare, que era qui la treia a passejar, i mai va volar que es socialitzés amb altres gossos. Però la parella es va trencar, i l'home va marxar deixant a la Kira amb la mare i els nens. Ara s'han quedat sense casa, i la dona l'ha cedit a la protectora amb llàgrimes als ulls... Com és la Kira? Una gossa fidel i carinyosa amb els seus, però poc amigable amb desconeguts. Necessita amb urgència una nova família que la vulgui adoptar i ajudar a ser una gossa feliç i sociable amb tothom. Probablement necessitarà ajuda d'educadors, però estem segurs que serà una companya de vida meravellosa... Si voleu ajudar a una gosseta que ho necessita molt, preguntar per la Kira escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kira es una buena perra que se ha quedado sin familia por culpa de las desgracias que les pasan a las personas. Kira era la perrita de compañía de una pareja con dos niños pequeños, y la perra era principalmente del padre, que era quién la sacaba a pasear, y nunca quiso que se socializara con otros perros. Pero la pareja se rompió, y el hombre se fue dejando a Kira con la madre y los niños. Ahora se han quedado sin casa, y la mujer la ha cedido a la protectora con lágrimas en los ojos... ¿Cómo es Kira? Una perra fiel y cariñosa con los suyos, pero poco amigable con desconocidos. Necesita con urgencia una nueva familia que la quiera adoptar y ayudar a ser una perra feliz y sociable con todo el mundo. Probablemente necesitará ayuda de educadores, pero estamos seguros que será una compañera de vida maravillosa... Si queréis ayudar a una perrita que lo necesita mucho, preguntar por Kira escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet