CONGA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CONGA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 1m 24d

In shelter since

23-06-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38490


Description

CATALÀ
La Conga és una gosseta molt joveneta i nosaltres la trobem guapíssima! Té un caràcter fantàstic: és juganera, divertida, dolça i carinyosa, i amb unes pautes adequades estem segurs que podrà conviure amb altres gossos de la seva mateixa energia. Que la seva raça no us tiri enrere! Veniu-la a conèixer i us enamorareu! Si li voleu donar una bona vida a la princesa Conga, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL
Conga es una perrita muy jovencita y nosotros la encontramos guapísima! Tiene un carácter fantástico: es juguetona, divertida, dulce y cariñosa, y con unas pautas adecuadas estamos seguros que podrá convivir con otros perros de su misma energía. ¡Que su raza no os eche para atrás! ¡Venidla a conocer y os enamoraréis de ella! Si le queréis dar una buena vida a la princesa Conga, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet