MAX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MAX

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

3y 3m 7d

In shelter since

11-05-2022

Color

Blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

38473


Description

CATALÀ:
En Max és un gos amb moltes pors. Va entrar de cadell a una altra protectora, i finalment va acabar en el nostre refugi per protecció de recursos. Va arribar molt desconfiat, i continua sent un gos reservat i desconfiat, però a poc a poc les seves cuidadores se'l van guanyant, i ens diuen que quan s'aconsegueix establir vincle amb ell, es pot veure que és un gran gos... Es nota que ha viscut en família perquè va amb cotxe sense problema, porta molt bé el morrió i passeja molt bé. Busquem per al pobre Max una família sense més animals, i millor sense nens petits, perquè en Max necessita que es respectin els seus espais. Si li podeu donar una oportunitat al Max, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per a poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Max es un perro con muchos miedos. Entró siendo cachorro en otra protectora, y finalmente acabó en nuestro refugio por protección de recursos. Llegó muy desconfiado, y sigue siendo un perro reservado y desconfiado, pero poco a poco sus cuidadoras se lo van ganando, y nos dicen que cuando se consigue establecer vínculo con él, se puede ver que es un gran perro... Se nota que ha vivido en familia porque va en coche sin problema, lleva muy bien el bozal y pasea muy bien. Buscamos para el pobre Max una familia sin más animales, y mejor sin niños pequeños, porqué Max necesita que se respeten sus espacios. Si le podéis dar una oportunidad a Max, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet