BANÚS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BANÚS

Breed

Mestis siames

Size

Medium

Age

1y 6m 24d

In shelter since

21-06-2021

Color

Siamesoide

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38470


Description

CATALÀ:
En Banús fa poc que és amb nosaltres. És un bon gat, però no ho està passant bé a la gatera perquè no li agrada estar amb tants gats, i els bufa... Busquem per a ell una família que el vulgui adoptar i que no el torni a abandonar mai més... Molt millor si és gat únic! Podeu preguntar pel preciós Banús escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Banús lleva poquito con nosotros. Es un buen gato, pero no lo está pasando bien en la gatera porque no le gusta estar con tantos gatos, y los bufa... Buscamos para él una familia que lo quiera adoptar y que no lo vuelva a abandonar nunca más... ¡Mucho mejor si es gato único! Podéis preguntar por el precioso Banús escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
¡AVISO!🔴!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet