BRIGITTE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BRIGITTE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 1m 24d

In shelter since

19-06-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38462


Description

CATALÀ:
La Brigitte fa poc que és amb nosaltres, però, tot i que una mica tímida, és una gateta bona. Als altres gats els tolera. Busquem per aquesta preciosa gateta una família que tingui ganes d'ajudar una gateta que ho necessita: la Brigitte és una bona gateta, però el fet de no ser una cadelleta i ser de color negre, farà que molta gent ni tan sols la vulgui conèixer... Si la voleu adoptar i donar-li una bona vida, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Brigitte lleva poquito con nosotros. És un poco tímida, pero es una gatita buena. A los demás gatos los tolera. Buscamos para esta preciosa gatita una familia que tenga ganas de ayudar a una gatita que lo necesita: Brigitte es una buena gatita, pero el hecho de no ser una cachorrita y ser de color negro, hará que mucha gente ni siquiera la quiera conocer... Si la queréis adoptar y darle una buena vida, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
¡AVISO!🔴!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet