MARTE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARTE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 1m 24d

In shelter since

18-06-2021

Color

Tigrat-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38459


Description

CATALÀ:
La Marte és una gateta bona, que es deixa acariciar i que busca a les seves cuidadores, però a la gatera està molt estressada i ho està passant molt malament: no porta gens bé la presència de tants gats... Va estar uns dies acollida en un pis petit, però estava força angoixada buscant espais. Busquem per la bona de la Marte una família que disposi d'una terrasseta o d'un espai exterior perquè aquesta gateta estigui còmode i sigui feliç. Si voleu i podeu ajudar a aquesta princeseta, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marte es una gatita buena, que se deja acariciar y que busca a sus cuidadoras, pero en la gatera está muy estresada y lo está pasando muy mal: no lleva nada bien la presencia de tantos gatos... Estuvo unos días acogida en un piso pequeño, pero estaba bastante angustiada buscando espacios. Buscamos para la buena de Marte una familia que disponga de una terracita o de un espacio exterior para que esta gatita esté cómoda y sea feliz. Si queréis y podéis ayudar a esta princesita, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet