COPO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

COPO

Breed

Persa

Size

Medium

Age

5y 11m 22d

In shelter since

17-06-2021

Color

Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38454


Description

CATALÀ:
En Copo és un gat preciós que va arribar molt espantat. És un bon gat, li agraden les carícies i és molt tranquil, però també és un gat a qui li agrada el seu espai: no és un gat per abraçar i agafar a coll, perquè quan no en té ganes s'enfada i t'ho fa saber. És un bon gat per qui busquem una família de tarannà tranquil, millor sense nens, que el vulgui estimar molt i que respecti el seu espai quan el necessiti. Si voleu conèixer al Copo, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Copo es un gato precioso que llegó muy asustado. Es un buen gato, le gustan las caricias y es muy tranquilo, pero también es un gato que necesita su espacio: no es un gato para abrazar y coger en brazos, porque cuando no tiene ganas se enfada y te lo hace saber. Es un buen gato para el que buscamos una familia de talante tranquilo, mejor sin niños, que lo quiera mucho y que respete su espacio cuando lo necesite. Si queréis conocer a Copo, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
¡AVISO!🔴!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet