GLADIATOR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GLADIATOR

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

1y 1d

In shelter since

16-06-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38448


Description

CATALÀ:
En Gladiator és un gosset molt jove, no té ni l'any i no deixa de ser un "nen petit", però pel seu comportament està clar que no ha tingut una vida gens bona, i el més probable és que l'hagin intentat ensenyar a base de càstigs i cops... És bo i agraeix les carícies, però davant de gestos que ell interpreta com amenaçants, ens ensenya les dents... El pobre Gladiator ha de tornar a aprendre a relacionar-se amb les persones i comprovar que ningú li vol fer cap mal... Busquem per a ell una família que li vulgui donar, aquesta vegada sí, una bona vida, i que tingui clar que possiblement necessitaran suport d'educadors. El pobre Gladiator mereix ser feliç... Si el voleu ajudar, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gladiator es un perrito muy joven, no tiene ni el año y no deja de ser un "niño pequeño", pero por su comportamiento está claro que no ha tenido una vida nada buena, y lo más probable es que lo hayan intentado enseñar a base de castigos y golpes... Es bueno y agradece las caricias, pero ante gestos que él interpreta como amenazantes, nos enseña los dientes... El pobre Gladiator tiene que volver a aprender a relacionarse con las personas y comprobar que nadie le quiere hacer ningún mal... Buscamos para él una familia que le quiera dar, esta vez sí, una buena vida, y que tenga claro que posiblemente necesitarán apoyo de educadores. El pobre Gladiator merece ser feliz... Si lo queréis ayudar, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet