DOLFA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

DOLFA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 1m 25d

In shelter since

14-06-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38442


Description

CATALÀ:
La Dolfa va ser recollida del carrer amb la boqueta en molt mal estat: li vam haver de treure pràcticament totes les dents, però menja pinso sense problema. És una gateta bona, però no li agrada massa que la manipulin, tot i que si està tranquil·la, li agrada que l'acariciem. Busquem per la Dolfa una família amb certa experiència amb gats, que li vulgui donar a la Dolfa el temps i l'espai que necessita. Si esteu pensant en adoptar una gateta que ho necessita molt, podeu preguntar per la Dolfa escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dolfa fue recogida de la calle con la boquita en muy mal estado: le tuvimos que sacar prácticamente todos los dientes, pero come pienso sin problema. Es una gatita buena, pero no le gusta demasiado que la manipulen, aunque si está tranquila, le gusta que la acariciemos. Buscamos para Dolfa una familia con cierta experiencia con gatos, que le quiera dar el tiempo y el espacio que necesita. Si estáis pensando en adoptar una gatita que lo necesita mucho, podéis preguntar por Dolfa escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet