ANIS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ANIS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 9m 15d

In shelter since

11-06-2021

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38437


Description

CATALÀ:
L'Anís és una gateta tigrada realment guapa! És molt joveneta (encara no té ni 1 any) i fa molt poquet que és amb nosaltres. És una gata bona, però està força desubicada i, segons com, s'enfada, però creiem que en un entorn on se senti segura, serà una molt bona gateta. Porta molt malament viure rodejada de tants gats, la qual cosa encara fa més urgent trobar per ella una llar... Busquem una família amb certa experiència amb gats que vulgui donar a la petita Anís la vida que es mereix... Podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Anís es una gatita atigrada realmente guapa! Es muy jovencita (todavía no tiene ni 1 año) y lleva muy poquito con nosotros. Es una gata buena, pero está bastante desubicada y, según cómo, se enfada, pero creemos que en un entorno donde se sienta segura, será una muy buena gatita. Lleva muy mal vivir rodeada de tantos gatos, lo cual todavía hace más urgente encontrar para ella un hogar... Buscamos una familia con cierta experiencia con gatos que quiera dar a la pequeña Anís la vida que se merece... Podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet