TELMO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TELMO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 23d

In shelter since

10-06-2021

Color

Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38434


Description

CATALÀ:
En Telmo és un gat molt jovenet, molt guapo, molt bo i molt juganer. Quan va arribar a la gatera va estar dos dies amagat, però ara es va ubicant i ens comença a mostrar qui és: un gat fantàstic!!!! El fet de no ser un cadell i ser de color negre li posa les coses molt difícils al bo del Telmo 😔... Busquem per a ell una família que li vulgui donar la vida que es mereix un gat tan bo com ell... Podeu preguntar pel Telmo escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Telmo es un gato muy jovencito, muy guapo, muy bueno y muy juguetón. Cuando llegó a la gatera estuvo dos días escondido, pero ahora se va ubicando y nos empieza a mostrar quién es: ¡un gato fantástico!!!! El hecho de no ser un cachorro y ser de color negro le pone las cosas muy difíciles al bueno de Telmo 😔... Buscamos para él una familia que le quiera dar la vida que se merece un gato tan bueno como él... Podéis preguntar por Telmo escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet