KUKA ARA LILI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KUKA ARA LILI

Breed

Mestís

Size

Small

Age

1y 3m 24d

In shelter since

14-07-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38428


Description

CATALÀ:
La Kuka és un encant de gosseta: divertida, juganera, sociable i molt carinyosa. A més a més conviu perfectament amb altres gossos. És una gosseta entranyable per qui busquem una família que se l'estimi molt! Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kuka es un encanto de perrita: divertida, juguetona, sociable y muy cariñosa. Además convive perfectamente con otros perros. Es una perrita entrañable para la que buscamos una familia que la quiera mucho! Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet