AMETLLA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

AMETLLA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

1y 7m 25d

In shelter since

09-06-2021

Color

Carei

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38411


Description

CATALÀ:
L'Ametlla és una gata molt joveneta i molt guapa, tot i que el seu color potser li posa les coses una mica complicades: no entenem perquè, però hi ha molta gent que no vol ni gates carei ni gats negres 😔. És una gata amb un punt de timidesa, però si t'hi acostes des de la calma, adora rebre carícies. Busquem per a ella una família de tarannà tranquil que li vulgui donar a la preciosa Ametlla la llar que es mereix. Podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ametlla es una gata muy jovencita y muy guapa, aunque su color quizás le pone las cosas un poco complicadas: no entendemos porque, pero hay mucha agente que no quiere ni gatas carey ni gatos negros 😔. Es una gata con un punto de timidez, pero si te acercas desde la calma, adora recibir caricias. Buscamos para ella una familia de talante tranquilo que le quiera dar a la preciosa Ametlla el hogar que se merece. Podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet