BALDO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BALDO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 18d

In shelter since

07-06-2021

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38404


Description

CATALÀ:
URGENT! En Baldo és un gat guapíssim i boníssim: d'aquells gats que no pararies de tocar tot el dia! És un gat de casa, i els gats de casa, quan són abandonats i arriben al refugi, rodejats de tants gats, no ho passen gens bé... Què pot passar amb en Baldo si passa massa temps al refugi? Que acabarà perdent el seu bon caràcter, i estarà condemnat a passar mesos, fins i tot anys, a un refugi d'animals... Ja sabem que tothom prefereix adoptar un cadell, però en Baldo és molt jove, i els gats adults de casa, també necessiten una família... Si voleu ajudar al preciós Baldo, pregunteu per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
¡URGENTE! Baldo es un gato guapísimo y buenísimo: de aquellos gatos que no pararías de tocar todo el día! Es un gato de casa, y los gatos de casa, cuando son abandonados y llegan al refugio, rodeados de tantos gatos, no lo pasan nada bien... ¿Qué puede pasar con Baldo si pasa demasiado tiempo en el refugio? Que acabará perdiendo su buen carácter, y estará condenado a pasar meses, incluso años, en un refugio de animales... Ya sabemos que todo el mundo prefiere adoptar un cachorro, pero Baldo es muy joven, y los gatos adultos de casa, también necesitan una familia... Si queréis ayudar al precioso Baldo, preguntad por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet