KONIG - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KONIG

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 23d

In shelter since

05-06-2021

Color

Gris

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38394


Description

CATALÀ:
En Konig és un gat molt tranquil i molt bo amb la gent: adora que li facin "mimos". Està molt avorrit de viure a una gàbia... Pel fet de ser positiu a immunodeficiència felina, ha de viure sense més gats o amb altres gats també positius. És un molt bon gat que mereix trobar una família que se l'estimi molt... Té molta vida pel davant... Pregunteu pel bo del Konig escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Konig es un gato muy tranquilo y muy bueno con la gente: adora que le hagan "mimos". Está muy cansado de vivir en una jaula... Por el hecho de ser positivo a inmunodeficiencia felina, tiene que vivir sin más gatos o con otros gatos también positivos. Es un muy buen gato que merece encontrar una familia que se lo quiera mucho... Tiene mucha vida por delante... Preguntad por el bueno de Konig escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet